Meer over
Milling Projects

Milling Project heeft meer dan 20 jaar technische
ervaring in de agro- en feed-industrie. Door deze jarenlange ervaring is een uitgebreid netwerk ontstaan aan leveranciers en klanten. 

Met dit uitgebreide netwerk binnen verschillende diciplines is veel kennis over de procesindustrie en de mengvoerbranche aanwezig. Aangezien proceskennis een must is voor uitvoering van projecten binnen de feed-industrie ligt wordt hier veel aandacht aan besteed.

Onze werkwijze

Bij Milling Projects werken we met een zo klein mogelijke overhead. We hebben geen eigen productie en alleen de noodzakelijke functies ingevuld. Advies, ontwerp, engineering en montage bieden we aan uit eigen huis en breiden we per project uit met de capaciteit die nodig is. Het voordeel voor u is een team op maat, met precies de expertise die nodig is voor uw project.

Externe leveranciers

Alles wat er aan machines en materialen nodig
is voor een project, kopen we in. Daarmee is Milling Projects onafhankelijk en is keuze uit verschillende leveranciers mogelijk, ook zijn verschillende leveranciers binnen 1 project geen uitzondering. Samen met u als opdrachtgever kijken we welke leverancier het best aansluit op het project qua kwaliteit, levertijd en prijs. Heeft u zelf voorkeur? Geen probleem. Wilt u advies in uw selectie? Ook daar werken we graag aan mee!

"Alle benodigde expertise
& ervaring onder een dak!"

Gerrit van de Pol – Eigenaar Milling Projects

Onze ambitie

Als harde werkers uit de Gelderse Vallei houden we normaal gesproken niet zo van grote woorden. Maar als het om onze ambitie gaat, laten we die bescheidenheid even varen. We willen een begrip worden in de droge procesindustrie. Waar installaties moeten worden gebouwd, uitgebreid of geoptimaliseerd, willen we een bekende en betrouwbare leverancier worden. Een compacte en slagvaardige organisatie waar u op kunt rekenen!

Overtuig u zelf

Overtuig u zelf van de mogelijkheden die wij u bieden. Onze projecten geven een goede eerste indruk van de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunnen we u veel meer vertellen en laten zien. We hopen u binnenkort te zien!